Повдигнато е обвинение на мъжа, заплашил с пистолет на АМ Хемус

...
Повдигнато е обвинение на мъжа, заплашил с пистолет на АМ Хемус
Коментари Харесай

От последните минути! Повдигнаха обвинение на мъжа, стрелял по депутат на Хемус

Повдигнато е обвиняване на мъжа, заплашил с револвер на Автомагистрала " Хемус " депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков. Това излиза наяве от известие на МВР, съобщи Пик.

40-годишен мъж е притеглен като обвинен за отправени закани на автомагистрала „ Хемус “. Разследването по случая почнало на 15 юни след подаден сигнал от 28- годишен мъж, че в региона на 14 км на автомагистрала „ Хемус “, движейки се с лекия си автомобил „ Шкода “ в посока Варна, е бил застрашен с револвер от пътуващи в лек автомобил „ Мерцедес “, движещ се паралелно с него.

Незабавно след приемането на сигнала били подхванати бързи заградителни дейности, вследствие на които посоченият автомобил е открит и спрян от автопатрул на ОДМВР- София в региона на 57 км на автомагистралата.

Водачът и неговият сателит, на 39 и 40 години от град Левски, са арестувани, като от последния е конфискуван законно притежаван револвер. В хода на извършеното следствие е открито, че 40- годишният мъж е заплашил с оръжието си и втория пътуващ в шкодата.

След отчет на материалите по делото в Районна прокуратура- Елин Пелин причинителят е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 144, ал.3 от Наказателен кодекс.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР